Töyhtöhyypiö

Hei Kokeilin eilen itse uutta Töyhtöhyypiötä ja minusta se vaahtosi oikein hyvin, varsinkin kun siitä,oli jo puhetta että kannattaa kastella se kunnolla. Minulla on hennot käsittelemättömät hiukset ja hiuksista tuli pehmeän kimmoisat, ei yhtään veltot! Tykkäsin! 😍

-Sari

Takku hoitoainepala

Heippa! Haluaisin antaa palautetta Takku hoitoainepalasta nyt kun olen muutaman kerran ehtinyt sitä käyttää. Aluksi hiuksiin levitettäessä tuote tuntuu kovin kevyeltä ja olen joka kerta miettinyt riittääkö se kosteuttamaan tarpeeksi. Kun hoitoaine on hetken aikaa ollut ja suihkussa vielä kampaan hiukset läpi, että tuote pääsee vaikuttamaan latvoihin kunnolla, hiukset muuttuvatkin silkin pehmeiksi. Ehkä tärkein vaikutus, jonka olen huomannut on kuitenkin hiustenlähdön vähentyminen. En meinannut aluksi uskoa silmiäni, mutta hiuksia lähtee hoitoainetta huuhdellessa ja märkänä pesun jälkeen enää murto-osa aiemmasta. Haluaisin vielä kiittää sinua 😊

-Linda

Pörröinen Hassu shampoo

Pörröinen hassu shampoo on ihan paras pitkille hiuksille 😍 kiitos näiden keksimisestä. Nämä ovat söpöjä, toimivia ja mukavia käyttää. Hiukset kiittää ja mikä vaahto! Ihania!

-Katri

Hattara, Pullea Massu ja Pörröinen Hassu

Hei. Haluan antaa positiivista palautetta shampoista. Minulla oli teollisten aineiden jäljiltä todella nopeasti rasvoittuva tukka, sekä paikoin kuiva ja takkuinen. Olen nyt reilun vuoden käyttänyt pöllöshampoita ja tukkani on todella hyvässä kunnossa. Näin helteilläkin pysyy puhtaana ja rasvoittumattomana jopa 3 päivää, myös kuivuus ja sähköisyys on kadonnut. Olen käyttänyt Hattaraa, syväpuhdistavaa PulleaaMassua ja kosteuttavaa Pörröistä Hassua. Enkä aio vaihtaa shampoomerkkiä :)

-Kaisla

Hattara

Heippa Olen ajatellut jo jonkun aikaa, että pitäisi ehdottomasti kirjoittaa palautetta tulemaan. Nyt kun insragramissa näin julkaisun, jossa erikseen sitä pyysit heräsin siihen, että pakkohan palautetta on kirjoittaa. Kerron aluksi taustastani sen verran, että sairastan hormonitoiminnan sairautta, joka on kovin yleinen naisilla. Minulla, kuten monilla muillakin, se aiheuttaa kasvojen ja päänahan runsasta rasvoittumista. Olen vuosien aikana kokeillut varmasti satoja erilaisia tuotteita helpottamaan rasvoittumista - tuloksetta. Kuivashamooo on ollut hyvin pitkään luottotuotteeni, jopa 10 vuotta. Hiukseni ovat kuitenkin kärsineet siitä, koska minulla on karhea luonnon kihara hius vailla tyvi rasvoittuukin nopeasti. Erittäin runsasta rasvoittumista varmasti kuvaa hyvin se, että illalla hiukset pestyä sain laittaa kuivashampoota jo aamulla töihin lähtiessä. Kuivashampoo varmasti osalta vielä pahensi ongelmaa, koska tyvi alkoi kuivattavien ainesosien myötä rasvoittua entistä enemmän. Huh, tulipa pitkä alustus. Nyt pääsemme kuitenkin asiaan. Pääsiäisenä silmiini eksyi blogi, jossa luin Famon Hattara palashampoosta. Tuote kuulosti hyvältä, mutta lukuisia vaihtoehtoja kokeiltuani olin varsin skeptinen. Minua miellyttäviä asioita Famossa kuitenkin oli ja on edelleen, olivat suomalaisuus, luonnonmukaisuus ja ekologisuus sekä pienyrittäjän tukeminen. Päätin tilata ja kokeilla. Kahden viikon käytön jälkeen aloin päässäni miettiä, että aivan kuin hiukset ei rasvoittuisi yhtä pahoin kuin aiemmin. En uhrannut tälle enempää ajatuksia ja jatkoin samaan malliin. Kului toiset kaksi viikkoa ja havahduin siihen, että kuivashampoot olivat olleet jo jonkun aikaa käyttämättä. Shampoossa miellyttää myös se, että kuivat kiharani selvästi ovat kosteutuneet hyvin. Yleensä kun on tottunut että rasvoittivien hiusten tuotteet pesevät "natisevan" puhtaiksi. Tuon jälkeen en ole kuivashampooseen koskenut ja pesuväli on pidentynyt päivittäisestä jopa kahteen-kolmeen kertaan viikossa. En haluaisi vaihtaa enää muuhun! Kun nykyinen hattara-pala loppuu, haluaisin kokeilla myös hoitoainepalaa. Haluaisin sanoa KIITOS ja toivon kovasti, että muutkin vastaavista ongelmista kärsivät löytävät luoksenne.

-Ystävällisin terveisin Linda 

Kiitos parhaista hiustenhoitotuotteista💛 Hiukseni ovat paljon paremmassa kunnossa ja luonnollisen pehmeät, ei sähköisen liukkaat ja päätä pitkin valuvat kuten ennen 💪

-Outi

Hattara

Tykkään todella paljon Famon Hattara-shampoosta! Hiukset on ilmavat, todella puhtaat ja vahvat. Tästä en luovu!

-Sara

Hattara

Pyysit palautetta ja hämmentyneenä tulen sitä antamaan. Hämmentynyt, koska en ole ikinä käyttänyt mitään näin hyvää shampoota (ostin Hattaraa rasvoittuvan päänahan vuoksi). Shampoo pesi puhtaaksi ja ei todellakaan jätä hiuksia tahmaiseksi kuten aiemmin kokeilemani palashampoot vaan todella ilmaviksi. Sekin yllätti, että hiukset ovat pesun jälkeen kiiltävät kun toisella palashampoolla hiuksista tuli aina hieman matat ja elottoman näköiset. Pystyin pesun jälkeen harjaamaan hiukset ilman hoitoainetta, mutta varmaan voisin hankkia hoitopalan ja käyttää sitä välillä. Olen nyt pessyt kaksi kertaa ja pesujen välillä (2 pv) hiukset eivät rasvoittuneet kuten yleensä. En voi ymmärtää, miten noin lyhyellä incillä saa näin huiman tuotteen aikaiseksi.

-Päivi

Untuva

Olen nyt muutaman viikon käyttänyt Untuvaa, enkä voi kun kehua vuolaasti! Helppo annostella hiuksiin, vaahtoaa hyvin ja runsaasti, pesee puhtaaksi ja ennen kaikkea hoitaa oikeasti hiusta. Aiemmat palatestit on epäonnistuneet surkeasti mm. sähköisyyden ja sen hemmetin valkoisen pölyn (jäämiä?) sekä huonon pesevyyden vuoksi, Untuvan kanssa ei mitään em. ongelmia. Kuivahkoon luonnonkiharaan (joka on aiemmin palatuotteiden jälkeen ollut luonnollinen kasa takkuja päälaella) ei tarvitse edes joka pesun yhteydessä lisätä hoitoainetta, vaan hius on kuivuttuaan pehmeä, kuohkea ja kimmoisa. Aivan takuulla jää luottotuotteeksi, tästä en luovu! Tuoksuttomuudesta plussaa mutta silti toivoisin tästä tuoksuversion, joku appelsiininkukka vois olla kiva.

-Anni

Hattara

Pakko tulla hehkuttamaan nyt heti kun ekan kerran pääsin kokeilemaan tuota Hattaraa. Oli ihan eri kun tuo **** (kilpaileva merkki), hiukset ei ollenkaan takkuunnu tai tahmaannu. Tuota tuun ehdottomasti jatkossakin ostamaan! 😊 ja plussana vielä se että on niin söpö pöllö

-Susanna

Hattara shampoo ja Pörrö hoitoainepala

Olen nyt viikon ajan käyttänyt kuivankarheille, värjätyille luonnonkiharilleni yhdistelmää Tuoksuton Hattara shampoopala & Pörrö hoitoainepala. Tuoksuton Hattara shampoopala: Erittäin helppo ja miellyttävä käyttää. Kastelin palan ja vaahdotin sitä käsissä ennen levitystä. Pehmeä vaahto on helppo levittää kauttaaltaan hiuksiin. Hiuksista tuli oikeasti puhtaantuntuiset ja hiusvärit (tummanpunainen & pastellipinkki) eivät ole juurikaan haalistuneet ! Ei ole kuivattanut päänahkaa tai hiuksia. Oikein hyvä tuote ! Pörrö hoitoainepala: Miellyttävän "silkkinen" hoitoaine jossa erittäin vieno tuoksu. Kastelin palan ja hieroin sitä ensin käsissä. Sitten kevyesti hieroin hoitoaineen tyveen ja pituuksiin. Latvoihin hieroin suoraan hoitoainepalaa varsin runsaasti. Annoin vaikuttaa muutaman minuutin. Hiukset kiiltävät ja tuntuvat silkkisiltä ja kuivankarheat latvat ovat jo muutaman käyttökerran jälkeen paljon paremmat tuntuiset ! Normaalisti joudun markettien hoitoaineiden jälkeen laittamaan varsinkin latvoihin öljyä, mutta Pörrön kanssa en ole sitä tarvinnut ! Hiukset on myös paljon helpompi harjata kuin markettien hoitoaineiden jälkeen. Rakastuin tähän !

-Niia

Untuva

Hei! Olen nyt kokeillut untuvaa muutaman kerran. Palaute on kyllä pelkästään positiivista! Hiukset vaahtoutuivat kivasti ja jäivät puhtaan tuntuisiksi (ei yhtään lähmäisyyttä) 😊. En käyttänyt hoitoainetta, kuten oli puhetta. Hieman tuntuivat selvittäessä takkuisemmilta, mutta kuivuttuaan hiukset oli pehmeät ja kiiltävät. Luonnonkiharat piristyivät ja jaksoivat kihartua taas paremmin. Kokeilin tuotetta myös 6v. tyttärelleni. Hänellä on hyvin hauraat ja takkuuntuvat hiukset. Hiuksista tuli ihanan pehmeät hiukset. Tulen ehdottomasti ostamaan tuotetta jatkossakin, kun entiset tuotteet on käytetty. Kiitos kun pääsin testaamaan tuotetta!

-Kirsi

Hattara

Kiitos shampoosta! Mä olen käyttänyt sitä nyt 3 pesussa, ja ollut tosi yllättyneen tyytyväinen. Aiemmin kokeilin muita palashampoita joiden ongelma oli usein se, että hiukset jäävät tahmaisiksi. Hattarassa shampoo vaahtosi hyvin, ja levittyi hiuksiin helposti ja tasaisesti. Märkänä jo hiukset olivat narisevan puhtaan tuntuiset. Kuivuttuaan hiukset olivat ilmavat ja pehmoiset, ihanan puhtaat ja kiiltävät, eikä tahmasta tietoakaan edes näiden muiden pesujen jälkeen. Aiemmin käytössä on ollut Famon ’Pörrö’ -hoitoaine, mutta nyt en jäänyt sitä edes välttämättä kaipaamaan. En huomannut myöskään tyypillisesti ennen hiusten pesua ilmennyttä päänahan kutinaa, ja ihan kuin hiukset pysyisivat puhtaampana vähän kauemman. Ja hei parasta! Miehenikin testasi tätä ponnaripituisiin ja kihartuviin hiuksiinsa ja tykkäsi, joten taitaa olla että vihdoin löydettiin meidän hiuksille toimiva palashampoo! Kiitos paljon, tämä taisi tulla meillä ihan vakituiseen käyttöön. Nähtäväksi jää, tarviiko hoitoainetta myöhemmin vai mennäänkö vain tällä! ❤️ Kiitos!

-Hannele

Moikka! Siis uskomatonta, toi palanen ei tahmannut mun hiuksia lainkaan! Ja luulin että kaikki on jo kokeiltu. Ihan mahtavaa! 💜💜 Hoitava oli myös, mulle ehkä jopa vähän liikaakin koska mun luonnonkiharat suoristui. :D Mieskin testasi, ja hälle sopii täydellisesti. Mä en toisaalta yleensä oo hoitoainetta käyttänytkään joten en tiedä kuinka mum kiharat olisi reagoineet erillisen hoitoaineenkaan kanssa.

-Pirita

Eilen illalla pääsin vihdoin testaamaan palashampoota. Vähän taustaa: Olin ollut pesemättä hiuksia kolmeen päivään (koitan pitää vähän pidempää pesuväliä herkän päänahan takia). Pesin ohjeen mukaan pelkällä palashamppoolla enkä käyttänyt lisäksi muuta. Nyt ennen kokeilua ollut muutaman kuukauden tauko palashamppoon käytöstä ja käytössä ollut ihan päivittäiskaupan shampoo, hoitoaine ja pesun jälkeen hiuksiin jätettävä selvitysaine. Sitten itse aiheeseen: eli pesin pelkällä palashamppoolla. Hyvin vaahtosi ja pesu onnistui hyvin. Pesun jälkeen märät hiukset jäivät raskaiksi ja vähän jännitti mitenköhän saan harjattua pitkät hiukset ilman hoitoainetta.... Pesin hiukset pitkän työpäivän jälkeen myöhään, joten menin nukkumaan märillä hiuksilla ilman harjausta. Aamulla herätessä aloin normaalisti harjaamaan hiuksia enkä edes heti ensin musitanut aamupöppörössä, että olin käyttänyt palashampoota hiusten pesuun! Hiukset olivat, ilmavat, EIVÄT YHTÄÄN TAHMEAT, helpot harjata ja pehmeät. Minulla tosiaan pitkät raskaat hiukset ja yleensä pesun jälkeen olen tarvinnut jotakin muotoilutuotetta, jotta hiuksiin saa edes vähän rakennetta. Nyt hiukset olivat ihanan kuohkeat! Minulla tosiaan hiusten latvat vielä vaalennetut, niin ne ehkä olivat vähän pörröisemmät kuin tyven seutu, johon kasvanut jo ei vaalennettua hiusta (jota kuitenkin värjätty). Tämä ei kuitenkaan mitenkään merkittävää. Ainoa ehkä miinukseksi löytämäni asia on, että minulle syyntyy pyörteen kohdalle helposti takkua, joka yleensä helpoin selvittää pesun jälkeen kun tujuilla hoitoaineilla se liukenee melkein kuin itsestään pois. Nyt tämä takku oli kyllä huomattavasti helpompi selvittää kuin enenn pesua, mutta samaa "liukenemista" ei ollut tapahtunut. Mutta tämään ei minusta mikään varsinainen haitta! Olin siis erittäin positiivisesti yllättynyt! Pitkään epäilin, että voiko yksi ja sama tuote riittää minun hiuksilleni, jotka aika haastava tapuas! Ja näköjään riitti! Ja mikä parasta, hiukset eivät ole tahmeat! Nyt mielenkiinnolla odotan, kuinka pian hiukset vaativat seuraavan pesukerran ja pysyykö harjattavuus samana! Yhteenvetona: Suosittenlen! Ei tahmannut, ei vaatinut hoitoainetta ja hiuksista tuli ihanan ilmavat!

-Ninette

Siis VAU!! Olen pitkään etsinyt toimivia shampoo- ja hoitoainepaloja, ja ikävä kyllä etenkin luonnonkosmetiikassa ei ole löytynyt hyviä vaihtoehtoja (paitsi jos haluaa käyttää myös etikkahuuhdetta). Famon tuotteet ovat ihan jotain muuta! Hiukset tulivat pestyn oloisiksi ja kosteutetuiksi yhdellä pesukerralla, eikä jättänyt mitään tahmaisuutta tai lytistänyt hiuksiani. Vaikuttaa myös erittäin riittoisalta. Plussaa myös ympäristöystävällisestä pakkauksesta ja lyhyestä inci-listasta. Eniten harmittaa, että vasta nyt löysin tämän merkin. Jos muut vain tietäisivät... :)

-Aliisa A