Syyskuu 2021

Tulossa markkinoille 1.9.2021

Toukokuu 2021

Hei!

Famolle tuli toukokuussa markkinoille uusi shampoopala, Hanipöö. Tämän shampoopalan toivon tuovan hiuksille kiiltoa ja pehmeyttä. Toivon sen kesyttävän pörröisimmätkin hiukset.

Pala on curly girl passeli, vegaaninen ja biohajoava. Tuoksuu hieman sarviapilalta, mutta lisättyä tuoksua siinä ei ole.

Alla asiakkaiden kokemuksia Hanipöö shampoopalasta:


Minnan kokemuksia uudesta Hanipöö shampoopalasta ja Sydänkäpy hoitoaineesta:

 

Wowwowwowwow!

Ei voi muuta sanoa, oon myyty!

Ensi kosketus uuteen pöllöön oli todella odottava, mutta myös tietyllä tapaa epäilevä, voisiko pöllö todellakin taltuttaa tämän super pitkän, kihartuvan ja erittäin takkuuntuvan tukkani, mikä vain shampoo ja hoitoaine kun ei tähän päähän sovellu.

Ensimmäinen ajatus pöllöstä oli omaan makuun aika voimakas tuoksu. Mutta kun pöllö ensi kertaa osui päänahkaani, voimakas tuoksu unohtui, koska en voinut kuin ihmetellä kermaisen pehmeän ja silkkisen vaahdon määrää. 

Mä rakastan vaahtoa ja tässä oli todella hyvä ja miellyttävä vaahto.

Huuhtelu vaiheessa odotti seuraava ilonaihe. Pelkän shampoo pesun jälkeen mun hiukset oli sileät, pehmeät ja suorat. Voin kertoa, että mun hiukset ei ole ikinä shampoo pesun jälkeen suorat saati pehmeät, vaan ne ovat yksi iso korppuinen kasa.

Shampoo pesun jälkeen sivelin hiuksiin Sydänkäpy hoitoainepalaa. Ensimmäisellä pesulla laitoin hoitoainetta liikaa, tällöin hiukset tuntuivat pestessä ja märkinä tahmeilta. Tahmeus kuitenkin hävisi kun hiukset tulivat kuiviksi ja seuraavilla kerroilla osasinkin laittaa hoitoainetta vähemmän.

Lopputulos: Vaikka shampoossa oli voimakas tuoksu, ei se jäänyt voimakkaana hiuksiin. Hiukset tuntuivat pehmeiltä, keveiltä ja sileiltä. Päänahka tuntui puhtaalta. Hoitoaine antoi hiuksille kiiltoa ja suoruutta. Hiukset ovat shampoon ja hoitoaineen jäljiltä pehmeät ja ilmavat, todella suorat ja terveen näköiset. Aijon ehdottomasti käyttää jatkossakin! 

Kuvat puhukoot puolestaan! Kiitos!

Ennen

Jälkeen

Jälkeen


Johannan kokemuksia uudesta Hanipöö shampoopalasta:

"Pöllö shampoopala istuu muodoltaan tosi hyvin käteen ja sillä on hyvä hieroa hiuspohjaa. Shampoopalan vaahto on pehmeää ja kermaista. Huuhtelun jälkeen hius tuntui käsissä puhtaalta. Föönillä kuivatessa huomasin tosi hyvän kiillon hiuksissa. Kuivatteluaika tuntui kuitenkin pidemmältä mahdollisesti palan tuoman hoidon vuoksi. Voisi hyvinkin olla kyseessä 2in1 tyyppinen shampoo-hoitoaineyhdistelmä. Tykkään kovasti ideasta, että tämä shampoopala on helppo levittää ja nopea käyttöinen."


Susannan kokemuksia uudesta Hanipöö shampoopalasta:

Hoitoainepala ja  ***shampoopala ovat olleet käytössä nyt viikon verran ja täytyy sanoa, että olen vaikuttunut! Testiaika ei ole ollut vielä pitkä, mutta uskallan sanoa, että pidän näistä paljon.

Ensituntuma shampoopalasta oli, että se viilentää ja rauhoittaa päänahkaa. Päänahan lievä kutina hävisi ja hiukset tuntuivat todella raikkailta.

Yhdessä shampoo -ja hoitoainepala ovat saaneet hiuksista pehmeämmät ja siloisemmat. Välillä mietin aamulla, että tarviiko hiuksia edes harjata.

Hiusteni sävykin näyttää syvemmältä, vaikka en ole niitä tässä välissä edes värjännyt.

Ennen

Viikon käytön jälkeen


Satun kokemuksia Hanipöö shampoopalasta:

Hiuksista tuli paljon kiiltävämmät ja pörröisyys hävisi. Huomasin myös, että luonnonkiharat tulivat ihanasti esiin latvoissa. 

Latvat taipui seuraavana päivänä jopa ihan korkkiruuveille, mitä ei ole ennen tapahtunut.

Tykkäsin tosi paljon!

Ennen

Jälkeen


Anna-Katriinan kokemuksia Hanipöö shampoopalasta:

Sopii hoitavuutensa vuoksi loistavasti hiuksille, jotka pörrööntyvät pahasti. Hiukset tulivat hoitoaineettomuudesta huolimatta todella sileiksi ja pehmeiksi. Shampoopala on todella hoitavaa!

Yleisesti jäi positiivinen fiilis shampoosta, koska normaalisti käyttäisin shampoon, hoitoaineen, hiuspohjaseerumin ja latvoihin jätettävän hoitoaineen, mutta nyt en käyttänyt mitään muuta kuin tätä shampoopalaa. Jokaikisen pesun jälkeen tulos parantunut. Nyt hiukset olivat läpi viikon pehmeät (jokseenkin helpommin rasvoittuvat ja sähköiset muutaman ekan päivän).


Viivin palaute Hanipööstä:

Vahva, erikoinen, itämainen mystinen tuoksu teki shampoopalan käytöstä jännittävää. En jännittänyt niinkään tuoksun jäämistä hiuksiin vaan ylipäätään shampoon vaikutuksia. Mielestäni väri on rohkea ja mausteinen, yrttinen vaikutelma toi mieleeni Intian, sekä intialaisen päähieronnan. Shampoopalan vaahto on runsas ja pehmeä. Erityinen huomio shampoopalaa 2 viikkoa käytettyäni, on välitön kiilto hiuksissa pesun jälkeen. Käytän Sydänkäpy hoitoaine palaa latvoihin, mutta välillä en ole laittanut ja hiukset ovat silti olleet ihanan pehmoiset. Otan varmasti tämän palan tänä vuonna kesälomareissulle, pienessä kangas pussukassa. Minusta tämä on ihan super ihana shampoopala 🥰


Huhtikuu 2021

Huhuu...

Kevät on lintusille kiirusta aikaa. Me viserretään ja pörrätään ympäriinsä risukot suussa. Mahotonta meininkiä!

Tässä meikäkin sitten ryhtyi väkertämään Pöllölaaksoa uuden näköiseksi.

Uudistuksia tulossa vähitellen kevään ja kesän aikana, koska tuo minun kaveri vain kellittelee auringossa mökkini katolla.

 

Surun sekaisiakin uutisia minulla olisi kerrottavana...

Piparminttu, Nokkonen, Appelsiini ja Haituva shampoopalat poistuvat tuotannosta. Samoin hoitoainepalat Takku, Tuoksuton Takku sekä Pörrö.

Niitä löytyy kuitenkin vielä markkinoilta, joten ei muuta kuin hamstraamaan!

Tilalle kyllä tulossa tuotteita, joista varmasti löydämme sinulle passelin korvikkeen, mikäli näistä jokin oli lempparisi.

 

Mitäs uudistuksia Famolle sitten onkaan tulossa...

Olen saanut paljon kysymyksiä siitä, miten paloja olisi hyvä säilyttää pesujen välillä. Kysytään myös, miten ne kulkisivat reissatessa mukana matkassa.

Tähän asiaan olen perehtynyt, ja asian ratkaissut. Pakkaukset siis tulevat muuttumaan.

Tuotekehittely on suurta herkkua Famolle! Pyrin kehittämään ja markkinoille pyörittämään entistäkin mielenkiintoisempia tuotteita: "Hiuksia helliviä, hiustyveä hoitavia". Tässä minua te kuluttajat olettekin auttaneet ja ruokkineet mielikuvitustani.

Iso kiitos!