Töyhtöhyypiö sisältää runsaasti yrttejä. Hibiscus: on yksi tunnetuimmista yrtteistä hiuskasvun edistämiseksi. Kirkkailla ja kauniilla kukilla, jotka kasvavat ympäröivissä puutarhoissa, on poikkeuksellisen parantavia ominaisuuksia. Jos kärsit hiustenlähtöstä, Hibiscus-kukat ja -lehdet toimivat sinulle täydellisenä lääkityksenä ja vähentävät hiusten ennen aikaista putoamista. Hibiscuskukkien luonnossa esiintyvät aminohapot toimittavat hiuksille ravintoaineita jotka auttavat hiuskasvun edistämisessä. Nämä aminohapot tuottavat erityisen tyyppisen rakenneproteiinin, nimeltään keratiini, joka on hiusten rakennusosa. Keratiini sitoo hiuksia ja tekee niistä vähemmän alttiita murtumiselle. Amla: (tunnetaan myös nimellä intialainen karviaismarja). Se sisältää rasvahappoja, jotka vahvistavat hiusrakkuloita antaen hiuksille vahvuutta ja kiiltoa. Amla parantaa verenkiertoa päänahan ympärillä, stimuloimalla hiusten kasvua ja samalla tuo helpotusta kuivaan ja kutisevaan päänahakaan.

Shikakai: Shikakaita on käytetty hiustenhoitoon Intiassa satoja vuosia. Shikakai-puun palot, lehdet ja kuori ovat rikas A-, C-, D-, E- vitamiinilähde. Shikakai edistää hiusten kasvua. Aritha: on luonnosta löytyvää ”shampoota”. Hillitsee hiusten rasvoittumista, nuorentaa hiuspohjaa ja edistää hiusten kasvua.

Multani Mitti: Parantaa hiuspohjan verenkiertoa. Parempi verenkierto tarkoittaa terveempiä ja paksumpia hiuksia. Parempi verenkierto tarkoittaa myös vähemmän hiusten putoamista. Tämän tuotteen mineraalit varmistavat, että päänahkasi ei ole vain puhdas vaan myös terve. Multani Mitti on myös erittäin hyvä hiuksillesi, koska se hoitaa hiuksiasi tasapainoisella tavalla. Tämä tarkoittaa kuivan päänahan kosteuttamista, mutta myös ylimääräisen öljyn imeytymistä rasvaisesta päänahasta tai hiuksista. Multani Mitti: n rikas mineraalipitoisuus ei vain lupaa terveellisempää päänahaa, vaan se myös ravitsee ja suojaa itse hiuksia. Multani mitti auttaa myös parantamaan hiusten kasvua.