Hoitoainepala Pörrö ja Appelsiini shampoopala palaavat markkinoille kesän aikana.

TESTIRYHMÄN PALAUTTEITA:

Ninette kokeili Haituva shampoota

Eilen illalla pääsin vihdoin testaamaan palashampoota. Vähän taustaa: Olin ollut pesemättä hiuksia kolmeen päivään (koitan pitää vähän pidempää pesuväliä herkän päänahan takia). Pesin ohjeen mukaan pelkällä palashamppoolla enkä käyttänyt lisäksi muuta. Nyt ennen kokeilua ollut muutaman kuukauden tauko palashamppoon käytöstä ja käytössä ollut ihan päivittäiskaupan shampoo, hoitoaine ja pesun jälkeen hiuksiin jätettävä selvitysaine.
Sitten itse aiheeseen: eli pesin pelkällä palashamppoolla. Hyvin vaahtosi ja pesu onnistui hyvin. Pesun jälkeen märät hiukset jäivät raskaiksi ja vähän jännitti mitenköhän saan harjattua pitkät hiukset ilman hoitoainetta.... Pesin hiukset pitkän työpäivän jälkeen myöhään, joten menin nukkumaan märillä hiuksilla ilman harjausta. Aamulla herätessä aloin normaalisti harjaamaan hiuksia enkä edes heti ensin musitanut aamupöppörössä, että olin käyttänyt palashampoota hiusten pesuun! Hiukset olivat, ilmavat, EIVÄT YHTÄÄN TAHMEAT, helpot harjata ja pehmeät. Minulla tosiaan pitkät raskaat hiukset ja yleensä pesun jälkeen olen tarvinnut jotakin muotoilutuotetta, jotta hiuksiin saa edes vähän rakennetta. Nyt hiukset olivat ihanan kuohkeat! Minulla tosiaan hiusten latvat vielä vaalennetut, niin ne ehkä olivat vähän pörröisemmät kuin tyven seutu, johon kasvanut jo ei vaalennettua hiusta (jota kuitenkin värjätty). Tämä ei kuitenkaan mitenkään merkittävää. Ainoa ehkä miinukseksi löytämäni asia on, että minulle syyntyy pyörteen kohdalle helposti takkua, joka yleensä helpoin selvittää pesun jälkeen kun tujuilla hoitoaineilla se liukenee melkein kuin itsestään pois. Nyt tämä takku oli kyllä huomattavasti helpompi selvittää kuin enenn pesua, mutta samaa "liukenemista" ei ollut tapahtunut. Mutta tämään ei minusta mikään varsinainen haitta!
Olin siis erittäin positiivisesti yllättynyt! Pitkään epäilin, että voiko yksi ja sama tuote riittää minun hiuksilleni, jotka aika haastava tapuas! Ja näköjään riitti! Ja mikä parasta, hiukset eivät ole tahmeat! Nyt mielenkiinnolla odotan, kuinka pian hiukset vaativat seuraavan pesukerran ja pysyykö harjattavuus samana!
Yhteenvetona: Suosittenlen! Ei tahmannut, ei vaatinut hoitoainetta ja hiuksista tuli ihanan ilmavat!

Pirita kokeili Haituvaa:

Moikka! Siis uskomatonta, toi palanen ei tahmannut mun hiuksia lainkaan! Ja luulin että kaikki on jo kokeiltu. Ihan mahtavaa! 💜💜
Hoitava oli myös, mulle ehkä jopa vähän liikaakin koska mun luonnonkiharat suoristui. :D Mieskin testasi, ja hälle sopii täydellisesti. Mä en toisaalta yleensä oo hoitoainetta käyttänytkään joten en tiedä kuinka mum kiharat olisi reagoineet erillisen hoitoaineenkaan kanssa.

Hannele kokeili Hattara shampoota:

Kiitos shampoosta! Mä olen käyttänyt sitä nyt 3 pesussa, ja ollut tosi yllättyneen tyytyväinen. Aiemmin kokeilin muita palashampoita joiden ongelma oli usein se, että hiukset jäävät tahmaisiksi. Hattarassa shampoo vaahtosi hyvin, ja levittyi hiuksiin helposti ja tasaisesti. Märkänä jo hiukset olivat narisevan puhtaan tuntuiset. Kuivuttuaan hiukset olivat ilmavat ja pehmoiset, ihanan puhtaat ja kiiltävät, eikä tahmasta tietoakaan edes näiden muiden pesujen jälkeen. Aiemmin käytössä on ollut Famon ’Pörrö’ -hoitoaine, mutta nyt en jäänyt sitä edes välttämättä kaipaamaan. En huomannut myöskään tyypillisesti ennen hiusten pesua ilmennyttä päänahan kutinaa, ja ihan kuin hiukset pysyisivat puhtaampana vähän kauemman. Ja hei parasta! Miehenikin testasi tätä ponnaripituisiin ja kihartuviin hiuksiinsa ja tykkäsi, joten taitaa olla että vihdoin löydettiin meidän hiuksille toimiva palashampoo! Kiitos paljon, tämä taisi tulla meillä ihan vakituiseen käyttöön. Nähtäväksi jää, tarviiko hoitoainetta myöhemmin vai mennäänkö vain tällä! ❤️ Kiitos!

Kirsi kokeili Untuva shampoota. Tässä palaute:

Hei! Olen nyt kokeillut untuvaa muutaman kerran. Palaute on kyllä pelkästään positiivista! Hiukset vaahtoutuivat kivasti ja jäivät puhtaan tuntuisiksi (ei yhtään lähmäisyyttä) 😊. En käyttänyt hoitoainetta, kuten oli puhetta. Hieman tuntuivat selvittäessä takkuisemmilta, mutta kuivuttuaan hiukset oli pehmeät ja kiiltävät. Luonnonkiharat piristyivät ja jaksoivat kihartua taas paremmin. Kokeilin tuotetta myös 6v. tyttärelleni. Hänellä on hyvin hauraat ja takkuuntuvat hiukset. Hiuksista tuli ihanan pehmeät hiukset. Tulen ehdottomasti ostamaan tuotetta jatkossakin, kun entiset tuotteet on käytetty. Kiitos kun pääsin testaamaan tuotetta!

.

 

Niia testasi Hattaraa.

Olen nyt viikon ajan käyttänyt kuivankarheille, värjätyille luonnonkiharilleni yhdistelmää Tuoksuton Hattara shampoopala & Pörrö hoitoainepala.

Tuoksuton Hattara shampoopala:
Erittäin helppo ja miellyttävä käyttää. Kastelin palan ja vaahdotin sitä käsissä ennen levitystä. Pehmeä vaahto on helppo levittää kauttaaltaan hiuksiin. Hiuksista tuli oikeasti puhtaantuntuiset ja hiusvärit (tummanpunainen & pastellipinkki) eivät ole juurikaan haalistuneet ! Ei ole kuivattanut päänahkaa tai hiuksia. Oikein hyvä tuote !

Pörrö hoitoainepala:
Miellyttävän "silkkinen" hoitoaine jossa erittäin vieno tuoksu. Kastelin palan ja hieroin sitä ensin käsissä. Sitten kevyesti hieroin hoitoaineen tyveen ja pituuksiin. Latvoihin hieroin suoraan hoitoainepalaa varsin runsaasti. Annoin vaikuttaa muutaman minuutin. Hiukset kiiltävät ja tuntuvat silkkisiltä ja kuivankarheat latvat ovat jo muutaman käyttökerran jälkeen paljon paremmat tuntuiset ! Normaalisti joudun markettien hoitoaineiden jälkeen laittamaan varsinkin latvoihin öljyä, mutta Pörrön kanssa en ole sitä tarvinnut ! Hiukset on myös paljon helpompi harjata kuin markettien hoitoaineiden jälkeen. Rakastuin tähän !

 

Susanna kokeili Hattaraa

Pakko tulla hehkuttamaan nyt heti kun ekan kerran pääsin kokeilemaan tuota Hattaraa. Oli ihan eri kun tuo **** (kilpaileva merkki), hiukset ei ollenkaan takkuunnu tai tahmaannu. Tuota tuun ehdottomasti jatkossakin ostamaan! 😊 ja plussana vielä se että on niin söpö pöllö

Anni kokeili Untuvaa.

Olen nyt muutaman viikon käyttänyt Untuvaa, enkä voi kun kehua vuolaasti! Helppo annostella hiuksiin, vaahtoaa hyvin ja runsaasti, pesee puhtaaksi ja ennen kaikkea hoitaa oikeasti hiusta. Aiemmat palatestit on epäonnistuneet surkeasti mm. sähköisyyden ja sen hemmetin valkoisen pölyn (jäämiä?) sekä huonon pesevyyden vuoksi, Untuvan kanssa ei mitään em. ongelmia. Kuivahkoon luonnonkiharaan (joka on aiemmin palatuotteiden jälkeen ollut luonnollinen kasa takkuja päälaella) ei tarvitse edes joka pesun yhteydessä lisätä hoitoainetta, vaan hius on kuivuttuaan pehmeä, kuohkea ja kimmoisa. Aivan takuulla jää luottotuotteeksi, tästä en luovu! Tuoksuttomuudesta plussaa mutta silti toivoisin tästä tuoksuversion, joku appelsiininkukka vois olla kiva.

Päivi kokeili Hattaraa

Pyysit palautetta ja hämmentyneenä tulen sitä antamaan. Hämmentynyt, koska en ole ikinä käyttänyt mitään näin hyvää shampoota (ostin Hattaraa rasvoittuvan päänahan vuoksi). Shampoo pesi puhtaaksi ja ei todellakaan jätä hiuksia tahmaiseksi kuten aiemmin kokeilemani palashampoot vaan todella ilmaviksi. Sekin yllätti, että hiukset ovat pesun jälkeen kiiltävät kun toisella palashampoolla hiuksista tuli aina hieman matat ja elottoman näköiset. Pystyin pesun jälkeen harjaamaan hiukset ilman hoitoainetta, mutta varmaan voisin hankkia hoitopalan ja käyttää sitä välillä. Olen nyt pessyt kaksi kertaa ja pesujen välillä (2 pv) hiukset eivät rasvoittuneet kuten yleensä. En voi ymmärtää, miten noin lyhyellä incillä saa näin huiman tuotteen aikaiseksi